Tävla med Brandos: Vinn skor för 500 kr

gif-banner 250x120tavling

Visste du att Brandos har en tävling varje vecka i vilken du kan vinna ett presentkort på skor för 500 kr? Nu vet du! För att tävla om presentkortet fyller du i ett formulär om vad du tycker är bra med Brandos och svarar på en fråga som du kan hitta svaret för på Brandos. De har en ny tävlingsomgång varje vecka så se till att gå tillbaka till Brandos och tävla igen om du inte skulle vinna den här gången!

Brandos har för övrigt upp till 20% rabatt på utvalda skor just nu! Till exempel skor från Björn Borg, Mexx och Bruuns Bazaar.

Detta inlägg är publicerat i erbjudanden, märken, tävling och taggat , , , , , , , . Bokmärk permalänken. Lämna en kommentar eller en trackback: Trackback URL.

Skriv en kommentar

Din epostadress publiceras eller delas aldrig. Obligatoriska fält är markerade med *

Du kan använda dessa HTML taggar och attribut <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*
*

fem × ett =

  • Följ Billiga-Skor.nu    Follow on Bloglovin

  • Kontakta billiga-skor.nu

    Har du ett förslag på ett erbjudande, en rättelse eller har förslag på annonsering, recensionsutskick eller länkbyte? Tvivla inte att skicka ett mail till kontakt@billiga-skor.nu