Heppo.se

Heppo.se
Heppo.se

Heppo.se har på kort tid blivit en stor skobutik på nätet med en mycket snygg nätbutik och brett utbud. Heppo ägs faktiskt av samma huvudägare som Nelly.com: CDON Group, men Heppo.se är enbart fokuserad på damskor, herrskor, barnskor och skovård där Nelly.com även har ett stort utbud med kläder och annat. Heppo har både fri frakt, fri retur, 30 dagars öppet köp, en prisgarantin och möjligheten att prova först och betala sen. Prisgarantin innebär att Heppo ständigt håller koll på konkurrenterna så att Heppo alltid har billigast skor. Om du köper ett par skor hos Heppo och mot förmodan hittar samma par någon annanstans billigare så står Heppo för mellanskillnaden!

Typ av skor: Heppo strävar efter att ha ett stort utbud av varumärken och modeller med skor av hög klass och exklusiv känsla. De har alla möjliga skor för olika tillfällen för olika prisklasser och nästan enbart från kända märken.

Varumärken i urval: Adidas Originals, Caterpillar, Converse, Marc O’ Polo, Ralph Lauren, Dr. Martens och Wildflower by Kenza

Pris för frakt: Heppo.se har fri frakt, även på returer

Leveranstid: 1 – 3 dagar

Betalsätt: Kortbetalning med bank- eller kreditkort som VISA och Mastercard. Faktura och delbetalning.

Till Heppo.se >>

Nyheter för Heppo.se

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *