Billiga knähöga Converse

Hej kära besökare! Det verkar finnas en rätt stor efterfrågan på knähöga Converse i Sverige, ändå är det inga Svenska butiker som har dem tillgängliga i lager- detta tycker jag är nästan löjligt! Brittiska versionen av nätbutiken Amazon säljer skorna, men många känner sig osäkra att beställa från utlandet då det blandas in tull, längre leveranstid och liknande.

Jag funderar därför själv på att beställa in ett gäng av dessa skor så att ni sen kan köpa det säkert av mig i Sverige. Jag behöver bara veta om det är tillräckligt många som vill ha dessa i Sverige och att det blir värt för mig att beställa och hantera leveranserna till er.

Skriv ett mail till converse@billiga-skor.nu eller en kommentera här i inlägget med vilken storlek, färg och hur mycket ni är villiga att betala för ett par knähöga Converse hem till er i  ett paket på posten i Sverige så ska jag se vad jag kan göra!

Mvh,
Thomas – billiga-skor.nu

Uppdatering 26/8 2012: Jag har upptäckt att Haléns har en variant av knähöga Converse med nervikbart skaft där insidan är skaftet är turkost och utsidan är svart, så det kanske kan vara en variant för er! Se mer information och bild här nedan.

Knähöga Converse eller som de på bilden också är kallade: ”Converse Chuck Taylor XX Hi’ Knee High” är för dig som vill kombinera det klassiska utseendet och komforten från Converse med det mer uppseendeväckande och vågade lårhöga boots. Denna version på bilden har snörning hela vägen upp och har en gömd dragkedja där bak så att du faktiskt inte behöver knyta skorna och dra åt och krångla varje gång du ska ut och visa upp dig. De knähöga Converse lär locka den lite mer alternativa publiken och då framförallt för tjejer- kanske är de något för dig?

Svarta knähöga Converse

Knähöga Converse Chuck Taylor
Knähöga Converse Chuck Taylor

Amazon.co.uk: ca 510 kr

Rosa knähöga Converse

Rosa knähöga Converse
Rosa knähöga Converse

Amazon.co.uk: ca 460 kr

Turkosa/svarta knähöga Converse med nervikbart skaft

Knähöga Converse Chuck Taylor Knee Hi turkos/svart
Knähöga Converse Chuck Taylor Knee Hi turkos/svart

Det finns även en variant av knähöga Converse med nervikbart skaft som du kan se här på bilden där utsidan är svart och insidan är turkos. Perfekta om du vill kunna anpassa skorna lite till dagens outfit!

Haléns: 699 kr

40 reaktioner till “Billiga knähöga Converse”

 1. Hej hej 🙂 jag undrar om du vet var i Sverige man kan köpa de? vill helst inte beställa ifrån Usa. Det känns osäkert. svara gärna till min hotmail 🙂

  1. Hej Emma! Du glömde skicka med din mail så jag hoppas att du läser svaret här.
   Jag har tittat runt bland massa stora skobutiker på nätet i Sverige och hittar tyvärr inte dem någonstans! Men Amazon ska fungera väldigt bra att beställa från även fast det är från Storbritannien, de är en av de främsta nätbutikerna i världen så det är ändå väldigt säkert om du beställer där ifrån. 🙂

 2. hej!
  asså jag vill jätte gäärna ha sådana Converse Chuck Taylor XX Hi’ Knee High skor, men känns ändå lite osäkert att köpa från en amerikansk sida o tror inte min mamma vill det heller, finns det absolut ingen annan stans att köpa dom?
  Tacksam för svaar 🙂

  1. Hej Elin!
   Köper du de Converse Knee High-skorna från Amazon.co.uk som är den brittiska sidan jag länkat till, så slipper du flera tullavgifter m.m. för att det är inom EU. Men jag förstår att det känns lite osäkert att beställa från utomlands men just Amazon är väldigt säkert och de hanterar många ordrar från andra länder så de har koll på det där.

   Jag har tyvärr inte hittat skorna hos någon Svensk butik än, börjar bli dags att kontakta lite butiker och föreslå att de köper in några par för det finns ju allt efterfrågan här! 😀

  1. Tråkigt att höra Sonja, får hoppas att de kommer in i större storlekar där! Jag har faktiskt hört runt lite med några stora skobutiker på nätet om knähöga Converse och så här har de svarat:

   ———-
   Hej Thomas,

   just nu har vi ingen kommande inköpsorder på dessa skor. De kan eventuellt komma in senare, men jag kan inte lova något.

   Håll utkik på vår hemsida!

   MVH
   Lovisa
   Brandos.se

   ————–
   Hej Thomas!

   Tack för ditt e-mail. Vi är alltid öppna för förslag, så det är ingen omöjlighet att du kommer hitta Converse Chuck Taylor XX Hi’Knee High på Heppo i framtiden. Vi vidaresänder ditt förslag till våra inköpare, så får de utvärdera om det är möjligt att få tag i och om det fungerar med Heppos sortiment.

   Tack för tipset, ha en bra dag!

   Med Vänlig Hälsning
   Anna
   Kundservice
   heppo.se
   ————–

   Hej,

   Tack för ditt mail till oss.

   Jag har kollat med vår inköpsavdelning hos oss och de meddelar att denna skon är tyvärr på hela Converse lagret så vi har tyvärr ingen möjlighet att kunna få tag på den.
   Vi hoppas på att det finns möjlighet att kunna få tag på denna skon i framtiden så att vi får möjligheten att kunna erbjuda den hos oss.

   Må så gott och ha en riktigt fin vecka!

   Med Vänliga Hälsningar
   Linda

   Stayhard Kundtjänst

  1. Hej Ivana! Jag säljer tyvärr inte skor själv, men börjar ju faktiskt bli sugen att börja nu när jag ser hur många som vill ha de här skorna. 😉

 3. Jag har såna knä-converse, beställde också dom från amazon. Tog bara 4 dagar för att dom skulle komma fram. Älskar dom, en av mina favoriter ^^

 4. Tjenare^^

  SKA bara ha dom här skorna 😛 men vart kan man köpa skosnören till dom? Jag har någon konstig grej att jag alltid får dom SUPER skitiga på några dagar 😛 voer jättetacksam för svar! Helst via mejl 🙂 tack! /mathilda
  p.s är nummer 7 storlek 39?

 5. Här kommer ett sent mail!
  Men rotar runt överallt efter sånna skor just nu!
  Vet du om dom kommit in till sverige ännu?
  Och jag kan verkligen inte de där med storlekarna..jag har 36-37. Vad blir de då för storlek ?

 6. Helt nya knähöga svarta Converse Chuck Taylor (storlek 36) inhandlade från Nordstroms i USA och fraktade hit häromdagen.Present till vår dotter som önskat sig dessa jättemycket. Visar sig nu att jag beställt fel storlekoch måste alltså beställa ett nytt par. Nypris inkl. frakt 1000 kr säljes för 700 kr.Kvitto och orginalkartong finns såklart! Hör av er på min mail rosenpeter@hotmail.com om intresse finns 🙂

 7. Hej jag hade velat köpa ett par sån knähöga converse ifrån amazon men det som oroa mig är storleken! Man kan inte skicka tbx dom om de är för små va?? Svara gärna på min mejl!

  1. Hej Malin, ursäkta för segt svar. Beställer du från Brittiska Amazon.co.uk så tar produkter generellt 3-5 arbetsdagar med standardleverans och 1-2 arbetsdagar med priority express. Beställer du från Amerikanska Amazon.com tar det längre tid med mellan 13-26 dagar med standardleverans.

 8. Skulle du köpa in lite converse?….Min syster skulle få ett par knä converse av sin bästis hon sa att det bara kostar 50 svenska kr i hennes hemland i libanon eller hur det stavas tror att hon kom där ifrån nån stans i där iallafall 😛

  1. Hej Tijana! Wow, 50 kronor – om jag hittade en bra butik att beställa in från där det kostade så lite så hade jag slagit till direkt! Jag håller fortfarande utkik efter olika alternativ för att få dem hit till oss i Sverige, tyvärr så verkar det vara svårt med alternativen jag hittat nu att få ner priset så mycket under 900 – 1 000 kr/paret vilket är vad jag skulle behöva ta för dem för att inte förlora på det.

   Men ge mig gärna din e-mail adress så ser jag till att kontakta dig så fort jag börjar få hit lite skor!

 9. hej!
  jag vill ah ett par men vet inte om jag får. jag undrar om det fins i storlek 39 eller 40 kan du inte kolla det åt mig. svara så fort som möjligt

 10. Jag har ett par såna hemma (o ja dom är snyggare i verkligheten) Men jag köpte mina i London. Hade letat jätte länge efter ett par såna men jag kunde bara hitta dom utomlands

 11. Vill värkligen ha såna knähöga chuck Taylor converse.. Men min mamma vill att vi ska beställa i sverige för hon är osäker att beställa från ett annat land och jag undra om det finns såns skor i Sverige nån stans?

 12. Hej,jag vill jättegärna ha ett par knähöga Converse!
  Jag ska nog beställa från Amazon,men jag har en fråga.
  Stämmer storlekarna där overäns med storlekarna här i Sverige?
  Jag har skostorlek 40/41.
  Det kan ju hända här i Sverige att t.ex. 40 kan vara lite förliten i några affärer,medans i andra är den helt perfekt.
  Jag skulle liksom vilja beställa skor som passar.
  Jag har kollat,det finns antingen 40 eller 41,5. Vad ska jag göra?
  Är storlekarna där större än här i Sverige?
  Tack för alla svar 🙂

 13. Va kul att du tar tag i detta med knähöga converse -drömt om dem i mer äb ett år.Jag är intresserad !!! Maila när du har dem 🙂

 14. Hej jag har kollat på hemsidan men vi fattar inte hur man ser storleken jag har stoleken 39 men vi vet inte hur man ser att det är storlek 39 hjälp nu!!!!!!!!!! Snälla

 15. Hej hej! Funderar på att beställa ett par från sidan du länkade till, men vet inte vilken storlek jag ska ta.. Har ungefär 35/36, vad ska jag välja?

  1. Hej Ellie! Vad kul! På Amazon så har dem en ”size chart” om du klickar på ”sizing info” bredvid storleken på de knähöga Converse:n. Där är storlek 35 storlek 3 i UK storlek och storlek 36 är UK storlek 3.5. Så med din storlek borde det vara 3 eller 3.5 som verkar passa bäst för dig!

 16. hej! jag vill så gärna ha ett par av dom där Converse Chuck Taylor skorna, men mamma är osäker att beställa från utlandet, kan du beställa in ett par till mig? jag har storlek 39. snälla svara så som möjligt.

  Mvh Bella

 17. Hej jag skulle verkligen behöva hjälp med att hitta rätt storlek på dessa knä höga Converse skor till min dotter tänkte köpa dem från amazon.uk och hon har storlek 33 hon är 9 år gammal kan någon hjälpa mig……..

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *