Billiga knähöga Converse

Dela med dig:
Share on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on TwitterShare on Tumblr0Pin on Pinterest0Email this to someone

Hej kära besökare! Det verkar finnas en rätt stor efterfrågan på knähöga Converse i Sverige, ändå är det inga Svenska butiker som har dem tillgängliga i lager- detta tycker jag är nästan löjligt! Brittiska versionen av nätbutiken Amazon säljer skorna, men många känner sig osäkra att beställa från utlandet då det blandas in tull, längre leveranstid och liknande.

Jag funderar därför själv på att beställa in ett gäng av dessa skor så att ni sen kan köpa det säkert av mig i Sverige. Jag behöver bara veta om det är tillräckligt många som vill ha dessa i Sverige och att det blir värt för mig att beställa och hantera leveranserna till er.

Skriv ett mail till converse@billiga-skor.nu eller en kommentera här i inlägget med vilken storlek, färg och hur mycket ni är villiga att betala för ett par knähöga Converse hem till er i  ett paket på posten i Sverige så ska jag se vad jag kan göra!

Mvh,
Thomas – billiga-skor.nu

Uppdatering 26/8 2012: Jag har upptäckt att Haléns har en variant av knähöga Converse med nervikbart skaft där insidan är skaftet är turkost och utsidan är svart, så det kanske kan vara en variant för er! Se mer information och bild här nedan.

Knähöga Converse eller som de på bilden också är kallade: “Converse Chuck Taylor XX Hi’ Knee High” är för dig som vill kombinera det klassiska utseendet och komforten från Converse med det mer uppseendeväckande och vågade lårhöga boots. Denna version på bilden har snörning hela vägen upp och har en gömd dragkedja där bak så att du faktiskt inte behöver knyta skorna och dra åt och krångla varje gång du ska ut och visa upp dig. De knähöga Converse lär locka den lite mer alternativa publiken och då framförallt för tjejer- kanske är de något för dig?

Svarta knähöga Converse

Knähöga Converse Chuck Taylor

Knähöga Converse Chuck Taylor

Amazon.co.uk: ca 510 kr

Rosa knähöga Converse

Rosa knähöga Converse

Rosa knähöga Converse

Amazon.co.uk: ca 460 kr

Turkosa/svarta knähöga Converse med nervikbart skaft

Knähöga Converse Chuck Taylor Knee Hi turkos/svart

Knähöga Converse Chuck Taylor Knee Hi turkos/svart

Det finns även en variant av knähöga Converse med nervikbart skaft som du kan se här på bilden där utsidan är svart och insidan är turkos. Perfekta om du vill kunna anpassa skorna lite till dagens outfit!

Haléns: 699 kr

Dela med dig:
Share on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on TwitterShare on Tumblr0Pin on Pinterest0Email this to someone

39 Kommentarer