Nelly.com

Nelly.com

Nelly.com

Nelly.com är en av de största nätbutikerna i Sverige när det gäller kläder och skor. I Mars 2011 släppte de en ny version av deras nätbutik Nelly.com som ger dig fantastiska möjligheter för att söka reda på vad just du behöver. I Nellys nätbutik kan du söka på varumärken, storlekar, typer av skor, pris och till och med på färg! Med den nya nätbutiken hittar du också bra inspiration som kändislookar och nya trender.

Typ av skor: Nelly.com har ett väldigt stort utbud av skor både för män och kvinnor, men fokuserar främst på moderiktiga skor för kvinnor. De har nära 600 olika par med skor enbart bara för kvinnor och du hittar allt från billiga sandaler till dyrare märkesskor för fest.

Varumärken i urval: Nelly Shoes, Acne, Converse, Filippa K, Puma, Vagabond, Whyred och Wildflower.

Pris för frakt: Frakten på Nelly är på 39 kr för varje beställning. Vid postförskott tillkommer en avgift på 59 kr och vid fakturabetalning en avgift på 29 kr. Hos Nelly.com har du alltid gratis frakt på alla ordrar du lägger inom två veckor efter din första order!

Leveranstid: Leveranstid från Nelly är 1 – 3 dagar vid beställningar gjorda med kontokort eller faktura. Vid postförskott är leveranstiden 2 – 5 dagar.

Betalsätt: Visa, Visa Electron, Mastercard, Maestro, American Express, Klarna, Paypal, Faktura

Till Nelly.com >>

Nyheter för Nelly.com

5 Trackbackar

Skriv en kommentar

Din epostadress publiceras eller delas aldrig. Obligatoriska fält är markerade med *

Du kan använda dessa HTML taggar och attribut <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*
*

  • Följ Billiga-Skor.nu    Follow on Bloglovin

  • Kontakta billiga-skor.nu

    Har du ett förslag på ett erbjudande, en rättelse eller har förslag på annonsering, recensionsutskick eller länkbyte? Tvivla inte att skicka ett mail till kontakt@billiga-skor.nu