Ny undersida: Butiker

Skobutik

Skobutik

Nu hittar du en ny undersida här på billiga-skor.nu kallad Butiker. Där hittar du information om olika butiker med billiga skor på nätet. Redan nu finns det information om två stycken populära skobutiker: Nelly.com och Heppo.se. Du hittar nödvändig information för dessa butiker som kan vara bra att veta innan du gör ett köp, så som vad skobutiken erbjuder för typ av skor, vad de har för varumärken och sen nödvändigheter som fraktpris, leveranstid och betalningssätt. Allt detta för att du ännu enklare ska kunna shoppa skor billigt online.

Vilken är din favoritbutik för att köpa skor på nätet och varför? Är det utbudet, priserna, varumärkena, kundservice eller en kombination av alla?

Detta inlägg är publicerat i billiga-skor.nu och taggat , , , , , , , , . Bokmärk permalänken. Lämna en kommentar eller en trackback: Trackback URL.

Skriv en kommentar

Din epostadress publiceras eller delas aldrig. Obligatoriska fält är markerade med *

Du kan använda dessa HTML taggar och attribut <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*
*

nio + femton =

  • Följ Billiga-Skor.nu    Follow on Bloglovin

  • Kontakta billiga-skor.nu

    Har du ett förslag på ett erbjudande, en rättelse eller har förslag på annonsering, recensionsutskick eller länkbyte? Tvivla inte att skicka ett mail till kontakt@billiga-skor.nu