Nelly.com släpper modemagasin

I en tid då det sägs att papperstidningen håller på att dö ut så verkar ändå modetidningar sälja på bra fortfarande. E-modebutiken Nelly.com har bestämt sig för att ge sig in på den marknaden med deras nya modetidning Nelly Magazine . Precis likt Nelly.com så fokuserar tidningen helt på mode och skickas med tillsammans med beställningar i nätbutiken och till Nellys mest trogna kunder i Sverige. Första upplagan av Nelly Magazine släpps i hela 40 000 exemplar och tidningen kommer under 2011 ges ut sex gånger, men de planerar att släppa den oftare och i större upplaga.

Nelly Magazine är också planerad att släppas i andra länder med Nelly-kunder så som Danmark, Finland, Norge, Nederländerna och Tyskland.
Vad kommer tidningen innehålla? Enligt Nelly kommer det vara:

  • Massor med modeinspiration
  • Aktuella trender
  • Rapporter från visningar
  • Trendspaningar
  • Kändisporträtt
  • Intervjuer med designers och modebloggare
  • Massor med fullmatade plocksidor


Nelly Magazine nummer 1
Nelly Magazine nummer 1
Nelly Magazine kommer göra det väldigt lätt för dig om du ser något i tidningen du vill köpa då Nelly med största sannolikhet har det i sin nätbutik med deras breda utbud av plagg och varumärken.

Första numret av Nelly Magazine rapporterar från vårens starkaste trender från catwalken, kliver in i Nellys enorma walk-in-closet, intervjuar Ida Sjöstedt om kitsch och berättar varför YSL inspirerar alla modeskapare just nu. Du kan faktiskt läsa första numret av Nelly Magazine nu direkt på Nelly.com! Källa: Mynewsdesk

Författare: Billiga skor

Jag heter Thomas och driver billiga-skor.nu. Jag jagar reda på information och de bästa priserna för olika typer av skor och lägger upp här på sidan. Om du har några tips så skicka gärna in dem via kommentarerna!

En kommentar till “Nelly.com släpper modemagasin”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *